Het is geen geheim dat de meeste vrouwen voor orgasme de clitoris-stimulatie nodig hebben. Studies tonen aan dat slechts 18% van de vrouwen optreedt van vaginale seks, en dit is heel weinig. Leg hem dus uit de basisprincipes van de anatomie van vrouwen, pak de poses op waarin je de clitoris stimuleert. Je kunt het in een zendeling doen als het je lichaam van jou zal aanraken, en je brengt de benen samen.

kopen levitra origineel zonder voorschrift

2. Caress in de achterkant

Zelfs als jij of jullie allebei tegen anale seks, zullen het longen gezicht met je vingers waarschijnlijk je lichaam houden, omdat er zoveel zenuwuiteinden zijn!

3. Cunnilingus

Tijdens orale seks, aarzel dan niet om hem te vragen (vingers, bewegingen, woorden), wat vind je het leukst. En hij aarzelt ook niet om je op verschillende manieren te strelen!

4. Kusjes

Velen geloven dat kussen alleen geschikt zijn voor het voorspel. Dit is niet waar. Diepe sensuele kusjes tijdens seks (kan in de lippen zitten, je kunt praktisch in een deel van het lichaam) helpen om een ​​orgasme te bereiken.

vijf. Smeermiddel

Het kan in elke situatie handig zijn: zelfs als je erg enthousiast bent, is je eigen smeermiddel niet altijd genoeg. Als hij bovendien een beetje smeermiddel op de penis slaat, kan in staat zijn om de seksuele handeling te verlengen.

6. Seksspeeltjes

Leg hem uit dat de vibrator geen concurrent is, maar een assistent. Laat hem zelf een speeltje vasthouden en ontdekt je favoriete snelheid en druk op.

7. Praten

Tijdens seks kun je en moeten zeggen wat ze niet in het gewone leven spreken. Toelbaarbaar percentage zoutoplossing kan van tevoren worden besproken. En het is belangrijk dat hij naar uw wensen heeft geluisterd met betrekking tot strelen en bewegingen, dan zullen beide veel aangenamer zijn voor u.

Prev Contactos en Salamanca en una citacion enamorando
Next Do people see of a Dominatrix in the UK which provides meeting that will last 48 hours, such as overnight ?

Leave a comment